A slider megnyitásához kattintson ide!
Talajszelvény
Talajszelvény

Magyarország Nemzeti Erdőtelepítési Programjában meghatározott hosszú távú célja, hogy a Trianoni békeszerződés utáni alig 12%-ról mára 20% fölé nőtt erdősültséget tovább, 27%-ra növelje. Ez elsősorban a mezőgazdaság számára kevésbé gazdaságosan hasznosítható, rosszabb adottságú magántulajdonú földterületek bevonásával valósulhat meg.

Ezt a célt elfogadva és támogatva, szívesen elvégezzük Önnek is az erdőtelepítéshez, vagy iparifa ültetvény létesítéséhez nélkülözhetetlen talajvizsgálatokat, elkészítjük a termőhely-feltárási szakvéleményt, majd ennek adatait felhasználva az erdőtelepítési-kivitelezési, iparifa ültetvény telepítési-kivitelezési tervdokumentációt, melyet csak okleveles erdőmérnök készíthet. Segítünk a vonatkozó pályázatok igénybevételében, megtervezzük a várható bevételeket és kiadásokat. Várhatóan az erdőtelepítési és iparifa létesítési tervdokumentáció elkészítéséhez is igénybe vehető lesz 90% intenzitású szaktanácsadási támogatás.

Telepített akácos
Telepített akácos

Igény esetén az erdőtelepítés összes kivitelezési munkáját is elvállaljuk a szükséges erdészeti szaporítóanyag beszerzésétől a vadvédelmi kerítés építéséig.

Széchenyi 2020